%3A+%E2%80%9CTots+donam+una+m%C3%A0%E2%80%9D+a+la+Fundaci%C3%B3+JoyRon

EPRTVIB informa

: “Tots donam una mà” a la Fundació JoyRon

La Radiotelevisió Pública de les Illes Balears continuarà el mes d’abril divulgant la tasca que, sense ànim de lucre, du a terme la Fundació JoyRon, una entitat que centra la seva activitat a millorar el benestar dels infants de les Illes Balears.

El president de la Fundació, Ronald Mark, i Josep Pons, director d’Informatius d’IB3 Televisió, en substitució del director general Andreu Manresa, han signat avui migdia a la seu de l’Ens, l’acord de col·laboració Tots donam una mà.

La Fundació JoyRon contribueix a millorar la qualitat de vida dels infants malalts més vulnerables. És per això que la cadena es compromet a difondre i donar suport al desenvolupament potencial d’un “Centre de cures especials per a infants” a l’illa de Mallorca per als menuts amb malalties greus, en alguns casos mortals, i que a la vegada proporcionarà suport emocional i psicològic per als membres de la família.

Així també, la Fundació JoyRon desenvolupa la tasca d’identificar i ajudar nins exposats a la violència, explotació o abusos, infants que passen fam i que viuen en la pobresa, o nins orfes, en famílies d’acolliments o internats. En trobareu més informació al web joyronfoundation.org.

El conveni signat avui entrarà en vigor el dia 1 d’abril, i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques donaran a conèixer la fundació i les activitats que duen a terme.

IB3 TV i IB3 Ràdio informaran avui dijous de la signatura del conveni i inclouran als seus informatius referències de la fundació i de les activitats. A més, s’inclourà una entrevista en un espai de la cadena.

Per la seva banda, IB3 Ràdio emetrà entrevistes als programes Flors en el desert, No venim amb manual i Múltiplex.