%E2%80%9CTots+donam+una+m%C3%A0%E2%80%9D+a+la+Fundaci%C3%B3n+Banco+de+Alimentos%2C

EPRTVIB informa

“Tots donam una mà” a la Fundación Banco de Alimentos,

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua amb la difusió de la tasca de diferents entitats de les Balears que ajuden i col·laboren a millorar la vida de la societat en àmbits diversos, i en aquesta línia s’ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundación Banco de Alimentos, una entitat social que té com a filosofia la
gratuïtat total dels aliments distribuïts i la transparència en els seus comptes i en la seva actuació.

El president de la fundació, Raimundo de Montis Coll, acompanyat pel responsable de Comunicació, Francisco de Asís Cañellas Roca, ha signat l’acord en presència del director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. El conveni de col·laboració compromet la cadena pública a divulgar i difondre les tasques principals que du a terme, entre les quals hi ha recuperar els excedents alimentaris de la nostra societat, organitzar accions solidàries de recollida d’aliment, fomentar la solidaritat alimentària i lluitar contra la tudadissa d’aliments. Tot això per, després, distribuir-los entre les persones que necessiten ajuda per poder accedir a allò més bàsic, alimentar-se; una tasca de difusió i foment de la solidaritat i la lluita contra el malbaratament.

El conveni signat entrarà en vigor dia 1 de novembre i, durant tot el mes, la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de l’associació. A més, també es difondrà aquest conveni a través dels comptes d’IB3 a les xarxes socials.