TOTS+DONAM+UNA+M%C3%80+A+LA+SOLIDARITAT%3A+El+mes+de+desembre%2C+IB3+repr%C3%A8n+la+campanya+de+responsabilitat+social+corporativa

EPRTVIB informa

TOTS DONAM UNA MÀ A LA SOLIDARITAT: El mes de desembre, IB3 reprèn la campanya de responsabilitat social corporativa

El mes de desembre, IB3 reprèn la seva campanya de responsabilitat social corporativa per donar difusió a la gran tasca de Banc d’Aliments de Mallorca, Càrites de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

El mitjà de comunicació públic de les Illes Balears reprèn la campanya de responsabilitat social corporativa Tots donam una mà. Ho fa aquest mes de desembre, signant un acord de col·laboració amb dues entitats molt conegudes per la seva tasca solidària d’ajuda a la gent més desfavorida: el Banc d’Aliments de Mallorca -que ara està fent una gran campanya de recollida- i Càrites de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Aquestes organitzacions són només una representació de les moltes que existeixen a les Balears en la lluita contra la fam.

IB3 vol ser al costat de la solidaritat, de tots aquells que fan feina a les entitats en general, i de totes les organitzacions existents i que lluiten contra la fam a les barriades de les ciutats i els pobles de les Balears.

La campanya Tots donam una mà a la solidaritat s’inicia dimarts 1r de desembre i serà l’altaveu de les accions socials i de conscienciació cap a la població a uns moments que la unitat i solidaritat es necessiten més que mai.

Per tal que els missatges de les entitats arribin a gran part de la població de les Illes Balears, els informatius i programes de la ràdio i la televisió pública balear, i els canals de comunicació corporativa d’IB3 – web i xarxes socials – faran d’altaveu de la feina que, dia a dia, es fa en aquestes entitats.

Des dels seus inicis, Tots donam una mà, dona a conèixer a la societat balear les diferents associacions, federacions, i fundacions que lluiten cada dia per millorar la qualitat de vida que, a causa de malalties, pateixen moltes persones i contribueix directament a difondre  les activitats que aquestes entitats duen a terme i donar a conèixer a la ciutadania balear els problemes o qüestions sobre els quals les entitats projecten les seves accions, així com la manera en què aquestes entitats serveixen a la societat.

La campanya Tots donam una mà és l’eix corporatiu i social del mitjà públic de les Illes Balears que vol mostrar les problemàtiques que troben moltes persones i famílies dins la nostra societat.