“Tots donam una mà” a l’associació Auba Mallorca

EPRTVIB informa

La Radiotelevisió Pública de les Illes Balears contribuirà el proper mes de maig en la divulgació i difusió d’Auba Mallorca, una associació sense ànim de lucre, de dones afectades de càncer de mama.

La presidenta de l’associació Isabel Oliver i el director general Andreu Manresa, han signat avui migdia a la seu de l’Ens, l’acord de col·laboració Tots donam una mà.

Auba Mallorca és una associació de dones que han desenvolupat el càncer de mama o bé l’estan patint i la seva funció és escoltar, acompanyar i posar en comú  aquelles seqüeles i conseqüències que se’n deriven.

La tasca de l’associació és solidària i humanitària principalment en els moments de la detecció del diagnòstic, del tractament i de la superació d’un repte per a totes aquelles dones que malauradament han desenvolupat, desenvolupen o desenvoluparan càncer de mama en qualque moment de la seva vida.

El conveni signat avui entrarà en vigor el dia 1 de maig, i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques donaran a conèixer l’associació i les principals activitats que es duen a terme.

IB3 TV i IB3 Ràdio informaran avui divendres de la signatura del conveni i inclouran als seus informatius referències de l’associació i les activitats. A més, s’inclourà una entrevista en un espai de la cadena.

Per la seva banda, IB3 Ràdio emetrà entrevistes als programes Al dia, Salut i força i l’Informatiu matí.