%3A+%E2%80%9CTots+donam+una+m%C3%A0%E2%80%9D+a++l%E2%80%99Associaci%C3%B3+Cultural+El+Retorn+Eivissa+i+Formentera

EPRTVIB informa

: “Tots donam una mà” a l’Associació Cultural El Retorn Eivissa i Formentera

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua difonent la gran tasca social de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, milloren la vida de moltes persones. En aquesta línia, avui dilluns s’ha signat un nou conveni de col·laboració amb  l’Associació Cultural El Retorn Eivissa i Formentera.

La presidenta de l’Associació, Loreto Mayol Aranda, ha signat aquest migdia l’acord en presència de la delegada de l’Ens a Eivissa, Elena Gregori, a la mateixa seu d’IB3 a la Pitiüsa major, en representació del director general, Andreu Manresa. La signatura del conveni compromet la cadena a divulgar la tasca de l’associació, la qual centra i desenvolupa la seva funció social en la recuperació, estudi,  revalorització i promoció dels oficis artesanals d’Eivissa i Formentera.

El conveni signat avui entrarà en vigor el dia 1 de juliol, i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques donaran a conèixer l’associació i la seva funció social.

IB3 TV i IB3 Ràdio informaran avui dilluns de la signatura del conveni i inclouran en els seus informatius referències de l’associació i la seva tasca. A més, s’emetrà una entrevista en un espai de la cadena.

Per la seva banda, IB3 Ràdio emetrà entrevistes als programes Al Dia, Al Dia Pitiüses i Nura.