‘Tots donam una mà’ a l’Associació d’Amics de la Ciència Ficció

EPRTVIB informa

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua amb la difusió de la tasca de diferents entitats de les Balears que ajuden i col·laboren per millorar la vida de la societat en àmbits diversos, i en aquesta línia s’ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació d’Amics de la Ciència Ficció, una entitat social que té com a filosofia la promoció d’activitats culturals pròpies i la col·laboració amb altres entitats per donar suport a les causes benèfiques, principalment relacionades amb la infància.

La vicepresidenta de l’Associació, Carolina Rosselló, ha signat l’acord en presència de la directora de gestió de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Francisca Perelló. El conveni de col·laboració compromet la cadena pública a divulgar i difondre les tasques principals que du a terme, entre les quals hi ha la promoció del voluntari com a forma de participació social i cultural entre els adults i els joves mitjançant la difusió cultural de la ciència-ficció en qualsevol de les seves formes artístiques i culturals. També inclou la divulgació dels esdeveniments propis de l’associació que tenen com a objectiu la difusió d’aquestes cultures i valors.

El conveni signat entrarà en vigor dia 1 de desembre i, durant tot el mes, la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de l’associació. A més, també es difondrà aquest conveni a través dels comptes d’IB3 a les xarxes socials.