“Tots donam una mà”, al costat de l’Associació ABAM Lactància

EPRTVIB informa

IB3 signa un conveni per divulgar la tasca de l’entitat el mes d’octubre

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua amb la difusió de la tasca de diferents entitats de les Balears que ajuden i col·laboren a millorar la vida de la societat en àmbits diversos, i en aquesta línia s’ha signat aquest dijous un conveni de col·laboració amb l’Associació ABAM Lactància.

La presidenta de l’entitat, Joana Maria Moll, i el cap d’Esports d’IB3 Ràdio, Joan Forteza -en representació del director general, Andreu Manresa- han assistit a l’acte de signatura a la seu central d’IB3. El conveni compromet la cadena pública a divulgar i difondre les tasques principals que es duen a terme des de l’associació com són: la sensibilització i el suport a la lactància, com a font de salut i benestar.

Algunes de les finalitats d’ABAM Lactància consisteixen a rebre consultes sobre qüestions de lactància de manera personalitzada i individualitzada per resoldre els dubtes i dificultats, a més de compartir vivències i experiències.

Una de les finalitats d’IB3 en la missió de servei públic és promoure i fomentar els valors cívics, l’educació i la responsabilitat social. El conveni signat entrarà en vigor aquest 1 d’octubre i durant tot el mes, la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de l’associació.

IB3 Televisió i IB3 Ràdio inclouran en els seus informatius referències de les activitats que durà a terme l’associació durant el mes d’octubre. Així també, altres programes i espais de l’ens informaran de diverses activitats de l’associació, que celebra el pròxim dia 1 d’octubre la festa de la lactància a Mallorca i Eivissa; i el dia 7 a Menorca, a més d’un seguit de jornades d’informació al llarg de tot el mes.