%3A+%E2%80%9CTots+donam+una+m%C3%A0%E2%80%9D+amb+l%E2%80%99Associaci%C3%B3+YES+WITH+CANCER

EPRTVIB informa

: “Tots donam una mà” amb l’Associació YES WITH CANCER

La radiotelevisió pública de les Illes Balears continua amb la difusió de la tasca de diferents entitats de les Balears que ajuden i col·laboren a millorar la vida de la societat en àmbits diversos. En aquesta línia s’ha signat, avui dimecres, un conveni de col·laboració amb l’Associació YES WITH CANCER.

El president i fundador de l’Associació, Gabriel Rojo, ha signat aquest migdia l’acord en presència del director d’IB3 Televisió, Joan Carles Martorell, a la seu de l’Ens Públic a Calvià. El conveni de col·laboració compromet la cadena pública a divulgar i difondre les tasques principals que es duen a terme des de l’associació, com ajudar totes les persones malaltes de càncer i els seus familiars en tots els aspectes que poguessin necessitar-ho, emocional, físic, esportiu i econòmic, així com demostrar els beneficis de l’esport en la prevenció, tractament i rehabilitació de qualsevol tipus de càncer.

Yes with Cancer neix com a projecte personal per convertir-se en projecte per a les persones. És un crit a la vida per demostrar que amb CÀNCER molt és possible i que podem realitzar moltes coses malgrat estar malalts. També pretén demostrar els beneficis de l’esport en la prevenció, tractament i rehabilitació de qualsevol tipus de càncer. Per tot això es converteix en associació sense ànim de lucre per ajudar totes les persones malaltes de càncer i els seus familiars en tots els aspectes que poguessin necessitar-ho: emocional, físic, esportiu, econòmic…

El conveni signat avui entrarà en vigor aquest dimarts 1 d’agost i durant tot el mes, la ràdio i la televisió públiques es faran ressò de manera especial de la feina de l’associació. A més, també difondrem aquest conveni a través dels diferents comptes d’IB3 a les xarxes socials.