TOTS DONAM UNA MÀ
Associació Balear d’Esclerosi Múltiple

EPRTVIB informa

L‘Associació Balear d’Esclerosi Múltiple, ABDEM, és la protagonista de la campanya de responsabilitat social corporativa de l’Ens Públic de Radiotelevisió del mes de maig.

El 30 de maig és el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple i l’ABDEM, en coordinació amb la Federació Internacional d’Esclerosi Múltiple du a terme tot un seguit d’accions amb l’objectiu de donar visibilitat a la malaltia i, sobretot, als símptomes menys visibles de l’afecció. IB3 treballarà conjuntament amb l’entitat per tal d’amplificar aquesta campanya queales xarxes socials s’articula a través de l’etiqueta #MiEMInvisible, on les persones afectades mostraran la cara oculta de la malaltia.

L’ABDEM treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i la de les famílies a través de la lluita per a la igualtat d’oportunitats i la creació d’unacomunitat entre els pacients, les famílies i els professionals

“Tots donam una mà” és el programa de responsabilitat social corporativa de l’Ens Públic de Ràdio Televisió de les Illes Balears. Amb aquesta iniciativa, IB3 ofereix els seus mitjans per tal de donar seguiment de les activitats i la divulgació de les accions i valors de les entitats participants.

Tots donam una mà

ABDEM. Associació Balear Esclerosi Múltiple