“Tots donam una mà” donarà suport aquest mes de febrer a la Fundació Vida Silvestre Mediterrània

EPRTVIB informa

La radiotelevisió pública de les Illes Balears, continua en la promoció i difusió de diferents entitats de les Balears que, dia a dia, duen a terme tasques per promoure i fomentar valors cívics, l’educació i la reponsabilitat social i que milloren la vida de moltes persones i la biodiversitat insular. En aquesta línia, aquest dimarts, s’ha signat un nou conveni de col·laboració amb la Fundació Vida Silvestre Mediterrània.

 

La secretària de la fundació, Evelyn Tewes, i el director general d’IB3, Andreu Manresa, han signat avui migdia a la seu de l’ens, l’acord de col·laboració pel qual la cadena es compromet a divulgar i difondre les tasques que duu a terme la Fundació Vida Silvestre Mediterrània.

 

Aquesta fundació treballa per a la supervivència del voltor negre, que està íntimament lligada a la conservació del seu hàbitat natural. La Serra de Tramuntana acull la darrera població insular de voltor negre al món. A més, desenvolupa activitats lligades en la gestió i conservació del paisatge mediterrani, en la seva biodiversitat, en les activitats rurals i tradicionals que el sustenten, en l’educació ambiental, en les bones pràctiques ecoturístiques i en el bon ús i cura del patrimoni natural i cultural de l’illa de Mallorca.

 

El conveni entra en vigor el dia 1 de febrer, i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques faran ressò de manera especial de les tasques i activitats que duu a terme la fundació.

 

IB3 TV i IB3 Ràdio han donat aquest dimarts informació de la signatura del conveni i inclouran als seus informatius referències de les activitats principals que es duguin a terme a la fundació al llarg del mes de febrer. A més, s’inclourà una entrevista en un espai de la cadena i un espot publicitari.

 

Així també, IB3 Ràdio inclourà entrevistes als programes Al Dia, Del camp a la mar i Balears fa ciència.