TOTS DONAM UNA MÀ
IB3 dona una mà a l’Associació AMés

EPRTVIB informa

El director general d’IB3 Andreu Manresa i el president de l’entitat AMés, Francisco Javier Cózar, han signat l’acord de col·laboració corresponent al programa ‘Tots donam una mà’. Aquest acord, en el marc de la política de responsabilitat social d’IB3,  suposarà el seguiment de les activitats i la divulgació de les accions i els valors d’aquesta entitat durant el mes de març.

AMés és una associació que promou la igualtat d’oportunitats per a tots aquells col·lectius que es troben en situació desfavorida respecte a la resta de membres de la nostra societat, fent especial esment als col·lectius d’infants, joves, discapacitats, dones i gent gran, i a més impulsa projectes d’intervenció socioeducatius, que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones que es troben en situació de necessitat.

Igualment, l’entitat treballa a zones protegides de Mallorca, per promocionar-ne el coneixement i el respecte cap a aquests indrets i fomenta l’educació a dins el camp del temps lliure, partint d’una base educativa i social, que fomenta i treballa en pro dels valors humans, de manera que puguem transmetre a través de l’educació no formal una educació compromesa.

A més, l’associació promou solucions útils per resoldre els problemes socials que afecten la nostra societat.