%3A+%E2%80%9CTots+donam+una+m%C3%A0%E2%80%9Da++l%E2%80%99Associaci%C3%B3++Lions+Club+Palma+de+Mallorca

EPRTVIB informa

: “Tots donam una mà”a l’Associació Lions Club Palma de Mallorca

La Radiotelevisió Pública de les Illes Balears contribuirà durant el mes de juny a divulgar i difondre la tasca social que duu a terme l’Associació Lions Club Palma de Mallorca, un club que dona suport a les persones que necessiten assistència de diverses maneres.

El president de l’associació, Manuel Tassilo Bodo Tietsch, i Mar Cerezàlez, directora d’IB3 Ràdio, en representació del director general, Andreu Manresa, han signat avui migdia a la seu de l’Ens, l’acord de col·laboració Tots donam una mà.

El projecte principal de l’associació es diu Comida para todos“, i es desenvolupa a Mallorca. Totes les donacions que reben s’inverteixen al cent per cent en els seus projectes.

El conveni signat avui entrarà en vigor el dia 1 de juny, i durant tot el mes la ràdio i la televisió públiques donaran a conèixer l’associació, les activitats i el projecte  principal de l’entitat, “Comida para todos”.

IB3 TV i IB3 Ràdio informaran avui divendres de la signatura del conveni i inclouran en els seus informatius referències de l’associació i els seus projectes. A més, se n’emetrà una entrevista en un espai de la cadena.

Per la seva banda, IB3 Ràdio emetrà entrevistes als programes Al dia, Flors en el desert i La gran vida.