Traslladen+a+centres+d%26apos%3Binternament+57+dels+migrants+arribats+a+Balears+en+pastera

Aquestes persones aniran als Centres d'Internament d'Estrangers de Madrid i València

Traslladen a centres d’internament 57 dels migrants arribats a Balears en pastera

Un grup de 57 migrants arribats a Balears en pastera aquest dimecres ha estat traslladat aquest divendres a la península, mitjançant un vol noliejat que ha sortit a les 17.30 hores des de l’aeroport d’Eivissa.

Segons ha detallat la Delegació del Govern a Balears en un comunicat, aquestes persones aniran als Centres d’Internament d’Estrangers (CIE) de Madrid i València.

Del total de migrants traslladats, 47 van arribar a les costes de Formentera i Eivissa en diferents embarcacions i han estat posats a disposició judicial entre aquest dijous i aquest divendres. Així, el jutge ha ordenat el seu ingrés en un CIE.

En l’avió també han viatjat els 10 migrants detinguts a la zona de Cala Figuera, a Santanyí (Mallorca), que van ser posats a disposició judicial aquest dijous en els jutjats de Manacor i que han estat traslladats a Eivissa, aquest divendres, en un vaixell amb custòdia policial.

Des d’aquest dimecres, han estat detinguts un total de 78 migrants després d’arribar a Balears (35 a Formentera, 32 a Eivissa i 11 a Mallorca). Entre ells, hi ha cinc menors a les Pitiüses i un a Mallorca.