La+dona+afectada+per+l%26apos%3Bincendi+de+Nou+Llevant+ser%C3%A0+trasllada+a+Vall+d%26apos%3BHebron

La dona afectada per l’incendi de Nou Llevant serà trasllada a Vall d’Hebron

Les flames han afectat un habitatge de la cinquena planta d'un bloc d'edificis, al carrer Caracas de Palma

Una dona es troba greument ferida amb més del 59% de cremades de segon grau  per l’incendi que ha afectat el cinquè pis d’un edifici del carrer Caracas, al barri de Nou Llevant de Palma. La víctima serà traslladada a l’hospital Vall d’Hebron degut a la gravetat del seu estat. Els serveis d’emergències del 061 ja han rebut l’avís.

Dos persones més, entre ells el seu fill, han resultat afectades de forma lleu per inhalació de fum.

Les flames han afectat un habitatge de la cinquena planta d’un bloc d’edificis, al carrer Caracas número 8, a Palma. Els fets han ocorregut a les 6.40 hores d’aquest diumenge, quan els veïns han avisat als bombers que es veien flames des de la finestra.  Fins al lloc dels fets s’han traslladat dues unitats del parc central dels Bombers de Palma i una unitat de reforç del parc de Sa Teulera.

A causa de l’incendi, la dona de 42 anys ha resultat greument ferida amb més del 50% de cremades de segon grau i el seu fill d’11 anys ha resultat afectat lleu per inhalació de fum. Tots dos han estat traslladats per una UVI mòbil a l’Hospital Universitari Són Espases.

A més, dues persones de la sisena planta de l’edifici, una de 25 anys i l’altra de 32, han estat traslladats per inhalació de fum en una ambulància de suport vital bàsic a l’Hospital Són Llàtzer.

Els únics pisos que han quedat precintats són el cinquè, que ha quedat totalment calcinat i el sisè, ja que ha rebut tot el fum de l’incendi.

Els bombers han explicat que no s’aprecien danys importants en l’estructura de l’edifici i que només algunes parts com els sostres falsos han sofert danys.