TREUFOC
Disponible el primer episodi de la tercera temporada.

EPRTVIB informa

El primer episodi de la tercera temporada de Treufoc està disponible ja al canal d’IB3 a YouTube, on també s’hi poden veure les dues temporades anteriors.

Aquesta nova temporada de Treufoc arrenca amb un cas d’assassinat investigat per n’Aina Anglada i l’inspector Torres, qui es convertirà en el seu nou company. A mesura que avancin en la investigació, s’adonaran que el cas és ple d’intrigues polítiques, fílies sexuals i tràfic de drogues. Paral·lelament n’Aina s’acostarà cada vegada més a allò que s’amaga darrere de Canamunt i Canavall.

Treufoc està interpretada per Queralt Albinyana, Pep Tosar, Paloma Navarro, Aina Jagla, Sergi Baos, Miquel Àngel Torrens, Joan Fullana, David Ordinas,  Bàrbara Nicolau i Alícia Garau.

En el primer episodi, l’acció se situa tres dies abans del final de la segona temporada, en el moment  que disparen en Xavi. N’Aina investiga un cas de suïcidi, tot i que manté una altra investigació secreta d’amagatotis a la superiora. Mentrestant, el comissari Gómez continua en presó provisional mentre na Pilar fa tot el possible per aconseguir la llibertat.

El segon episodi d’aquesta temporada s’estrenarà el proper dilluns a les 22.30h

Treufoc