TREUFOC%3A+Aina+Anglada+i+Pep+Homar+comencen+a+treballar+junts+en+nous+assassinats

Dilluns a les 21.35

TREUFOC: Aina Anglada i Pep Homar comencen a treballar junts en nous assassinats

Treufoc torna amb un nou cas que posarà la policia judicial entre dos focs. El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense cap mòbil aparent, un monstre que anirà sembrant la por per tot Mallorca davant la impotència dels investigadors.

Aina Anglada i el sergent Pep Homar comencen a treballar junts per aclarir el cas del testimoni cremat viu. Mentre investiguen el seu entorn per trobar-ne qualque pista, una dona és segrestada. Per altra banda, n’Aina s’adona que encara no ha superat les seqüeles de l’explosió de la bomba i en Pep rep la visita de la seva filla, que queda a viure amb ell durant més temps que no s’esperava.

Treufoc està dirigida per David Mataró, Lluís Prieto i Toti Garcia. L’equip artístic està format per Queralt Albinyana, Salvador Miralles, Sergi Baos i Paloma Navarro, entre altres actors.

Treufoc s’emet cada dilluns a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Recordem que aquesta producció d’IB3 és la primera a tenir distribució internacional, ja que, el mes de gener d’enguany, la Federation Entertainment, amb seu a París i Los Angeles, va adquirir els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades de la sèrie.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #TreufocIB3 i a facebook.com/treufoc. A la pàgina web d’IB3: IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també al nostre canal de YouTube.