TREUFOC
Clandestins

Dilluns a les 22.40h

La nova temporada de Treufoc començarà amb un cas d’assassinat investigat per n’Aina Anglada i l’inspector Torres qui es convertirà en el seu nou company. A mesura que avancin en la investigació, s’adonaran que el cas està esquitxat tant per intrigues polítiques, com per fílies sexuals i el món del tràfic de drogues. Paral·lelament descobrirem com n’Aina s’acosta cada vegada més al que s’amaga darrere de Canamunt i Canavall.

Treufoc està interpretada per Queralt Albinyana, Pep Tosar, Paloma Navarro, Aina Jagla, Sergi Baos, Miquel Àngel Torrens, Joan Fullana, David Ordinas, Alícia Garau i Bàrbara Nicolau.

El descobriment de na Marina com a franctiradora,  propicia una nit de vertigen. La inspectora Aina Anglada ha d’explicar als seus superiors què va passar des del dia de la signatura per aturar la compravenda dels terrenys dels hereus xuetes, fins a dia d’avui.

Mentrestant, na Marina aconsegueix la venjança més esperada. L’autor material de la mort del seu pare, l’ajudant del jutge Pastor.

 

Treufoc