TREUFOC%3A+Darrer+episodi+de+la+segona+temporada

TREUFOC
Darrer episodi de la segona temporada

Dilluns a les 21.35

Aquest dilluns 30 d’abril, arribam a l’episodi ‘XYZ’, el darrer de la segona temporada de la sèrie Treufoc, encara amb moltes incògnites…

El cas de l’assassí del rostoll està resolt i el culpable ja és a la presó en espera de judici. La inspectora Anglada i el sergent Homar celebren haver resolt el cas, tot i que la seva victòria no és del tot dolça perquè el comissari Gómez segueix acusat de la mort de la doctora Cabot. Mentrestant, na Marina i en Dani intenten decidir a qui  fan arribar la informació que han descobert sobre els hereus xuetes.

Just en acabar aquest episodi, podreu veure el making of de la segona temporada de la sèrie, que farà un repàs per aquests 10 episodis i les trames que ens han tengut en tensió aquest darreres setmanes.

Aquesta sèrie està dirigida per David Mataró, Lluís Prieto i Toti García. L’equip artístic està format per Queralt Albinyana, Salvador Miralles, Sergi Baos i Paloma Navarro, entre altres actors.

Treufoc torna, a la seva segona temporada, amb un nou cas que posarà la policia judicial entre dos camins. El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent, un monstre que anirà sembrant la por per tot Mallorca, davant la impotència dels investigadors.

Treufoc s’emet cada dilluns a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Recordem que aquesta producció d’IB3 és la primera a tenir distribució internacional, ja que el mes de gener d’enguany, la Federation Entertainment, amb seu a París i Los Angeles, va adquirir els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades de la sèrie.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #TreufocIB3 i a facebook.com/treufoc. A la pàgina web d’IB3, IB3.org, podeu veure aquest programa en directe, així com també al nostre canal de YouTube.