TREUFOC%3A+%E2%80%98Disculpes+acceptades%E2%80%99%2C+el+cap%C3%ADtol+de+dilluns

TREUFOC
‘Disculpes acceptades’, el capítol de dilluns

Dilluns a les 21.35

La mort de la doctora Cabot agafa per sorpresa a tots els membres del departament d’homicidis. Ningú es pot creure el que ha passat, i sembla que el seu homicidi no té cap relació amb els crims de l’assassí del rostoll. L’inspector Garau serà l’encarregat d’investigar el crim de la doctora, mentre els companys de na Cabot ploren la seva mort.

Mentrestant, en Dani Pinya i na Marina segueixen investigant la compravenda de terrenys i el sergent Pep Homar continua amb l’entrevista de na Maya, l’amiga de la seva filla Bel que és a Londres.

Treufoc torna amb un nou cas que posarà la policia judicial entre dos camins. El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent, un monstre que anirà sembrant la por per tot Mallorca, davant la impotència dels investigadors.

Aquesta sèrie està dirigida per David Mataró, Lluís Prieto i Toti García. L’equip artístic està format per Queralt Albinyana, Salvador Miralles, Sergi Baos i Paloma Navarro, entre altres actors.

Treufoc s’emet cada dilluns a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Recordem que aquesta producció d’IB3 és la primera a tenir distribució internacional, ja que el mes de gener d’enguany, la Federation Entertainment, amb seu a París i a Los Angeles, va adquirir els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades de la sèrie.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #TreufocIB3 i a facebook.com/treufoc. A la pàgina web d’IB3, IB3.org, podeu veure aquest programa en directe, així com també al nostre canal de YouTube.