TREUFOC%3A+%C3%88xit+de+%E2%80%98Treufoc%E2%80%99+a+la+plataforma+digital+Filmin

10 01 2020

TREUFOC: Èxit de ‘Treufoc’ a la plataforma digital Filmin

La segona temporada de la sèrie ja està disponible a la plataforma 

La plataforma Filmin, que des del passat desembre comptava amb la primera temporada de la sèrie políciaca d’IB3 Treufoc, ha estrenat la segona temporada d’aquest thriller policíac.  La sèrie ha rebut bones crítiques dels usuaris de la plataforma esmentada.  Amb una puntuació entre els usuaris d’un 8 i d’un 9 per part de la premsa especialitzada, la sèrie protagonitzada per la inspectora Anglada (Queralt Albinyana),  ha estat definida pel sector especialitzat com “un dels grans descobriments de l’any”.

Filmin també estrenarà aviat la tercera temporada de Treufoc i la tercera temporada de Mai Neva a Ciutat. Filmin també té al seu catàleg la sèrie d’IB3 En vida teva i les dues primeres temporades de Mai Neva a Ciutat. 

A part de la distribució a Filmin, la sèrie ha traspassat fronteres i ja s’ha distribuït fora d’Espanya. De fet, hem de recordar que el gener del 2018, la distribuïdora Federation Entertainment, amb seu a París i Los Angeles, va adquirir els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades de la sèrie d’IB3 Treufoc.

Ara mateix, la sèrie està disponible en català a la plataforma #ALaCartaIB3 i al canal de youtube d’IB3 i en versió original amb subtítols a la plataforma Filmin.

La sèrie estrenada a IB3 el maig del 2017 i en antena durant tres temporades, gira entorn d’un grup de policies judicials, el qual grup investiga uns assassinats comesos a les Illes i que són imitacions d’uns fets ocorreguts durant la guerra de Canamunt i Canavall al segle XVII. Durant la investigació, es descobrirà una dura trama d’abús de poder, corrupció i mort.