TREUFOC%3A+%E2%80%9CHer%C3%A8ncia+xueta%E2%80%9D+el+cap%C3%ADtol+d%E2%80%99aquest+dilluns

Dilluns a les 21.35

TREUFOC: “Herència xueta” el capítol d’aquest dilluns

Treufoc torna amb un nou cas que posarà la policia judicial entre dos focs. El grup d’homicidis, amb la inspectora Aina Anglada al capdavant, haurà de descobrir qui és l’autor d’una sèrie de terribles assassinats sense mòbil aparent, un monstre que anirà sembrant la por per tot Mallorca, davant la impotència dels investigadors.

La investigació de l’assassinat de la dona que es va trobar al pou segueix el seu curs i, a mesura que passa el temps, es va confirmant la sospita que els dos crims estan comesos per la mateixa persona, tot i que n’Aina no ho acaba de veure clar. La doctora Cabot es retroba amb el Doctor Grimalt, un eminent psiquiatre i antic professor seu, a qui proposa com a assessor de la policia en el cas. Per altra banda, en Pep descobrirà una dada sobre les víctimes que farà un gir inesperat a la investigació.

Treufoc està dirigida per David Mataró, Lluís Prieto i Toti Garcia. L’equip artístic està format per Queralt Albinyana, Salvador Miralles, Sergi Baos i Paloma Navarro, entre altres actors.

Treufoc s’emet cada dilluns a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Recordem que aquesta producció d’IB3 és la primera a tenir distribució internacional, ja que, el mes de gener d’enguany, la Federation Entertainment, amb seu a París i Los Angeles, va adquirir els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades de la sèrie.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #TreufocIB3 i a facebook.com/treufoc. A la pàgina web d’IB3: IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també al nostre canal de YouTube.