TREUFOC
La plataforma Filmin estrena la primera temporada en VO subtitulada en castellà

31 12 2019

La plataforma, que ja tenia en exhibició Mai neva a Ciutat i En vida teva, estrenarà les temporades dues i tres en les pròximes setmanes.

La sèrie policíaca d’IB3 Treufoc s’estrena avui divendres a la plataforma Filmin amb versió original subtitulada en castellà. La sèrie es va estrenar a IB3 el maig del 2017 i amb les seves tres temporades va estar en antena fins al maig del 2019.

La sèrie, que ha obtingut una puntuació entre els usuaris d’un 8 i un 9 per part de la premsa especialitzada, ha estat definida per la plataforma com un thriller d’investigació criminal ambiciós i d’una qualitat sorprenent que ha traspassat fronteres i ja s’ha distribuït fora d’Espanya. De fet, hem de recordar que el gener del 2018, la distribuïdora Federation Entertainment, amb seu a París i Los Angeles, va adquirir els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades de la sèrie d’IB3 Treufoc. Actualment, Federation Entertainment té els drets mundials de la sèrie (excepte a Espanya) per poder comercialitzar-la a televisions internacionals, de pagament, i a plataformes digitals.

Ara mateix la sèrie està disponible en català a la plataforma #ALaCartaIB3 i al canal de youtube d’IB3 i en versió original amb subtítols a la plataforma Filmin.

L’argument de Treufoc gira entorn d’un grup de policia judicial que investiga uns assassinats que s’han produït a les Illes i que són imitacions d’uns fets ocorreguts durant la guerra de Canamunt i Canavall al segle XVII. Durant la investigació es descobrirà un dur entramat d’abús de poder, corrupció i mort.

Treufoc a IB3 

Treufoc a Filmin en VOS