TREUFOC
Temporada 03 Episodi 2

Dilluns a les 22.30h

La nova temporada de Treufoc començarà amb un cas d’assassinat investigat per n’Aina Anglada i l’inspector Torres qui es convertirà en el seu nou company. A mesura que avancin en la investigació se n’adonaran que el cas és farcit tant d’intrigues polítiques, com de les fílies sexuals i el món del tràfic de drogues. Paral·lelament descobrirem com n’Aina s’acosta cada vegada més al que s’amaga darrere de Canamunt i Canavall.

Treufoc està interpretada per Queralt Albinyana, Pep Tosar, Paloma Navarro, Aina Jagla, Sergi Baos, Miquel Àngel Torrens, Joan Fullana, David Ordinas, Alícia Garau i Bàrbara Nicolau.

En el segon capítol comença la investigació de l’assassinat de na Núria. N’Aina Anglada tendrà un nou company i s’enfrontaran a una investigació complexa i plena de secrets. El cos trobat al contenidor és la promesa del candidat a la presidència de les Illes Balears?

Per altra banda la situació d’en Gómez es complica a la presó, i la seva vida corre perill. La comissària Vidal ha de prendre’n una decisió. En Dani Pinya i n’Aina continuen investigant qui va disparar na Marina i en Dani a casa seva, intenta localitzar el cotxe quan va tocar el dos. El que trobaran serà una sorpresa per a tothom.

Treufoc