TREUFOC
Temporada 3 cap 1

Dilluns a les 22.30h

La tercera temporada de Treufoc començarà amb un cas d’assassinat investigat per n’Aina Anglada i l’inspector Torres, qui es convertirà en el seu nou company. A mesura que avancin en la investigació, s’adonaran que el cas està salpicat per intrigues polítiques, fílies sexuals i tràfic de drogues. Paral·lelament n’Aina s’acostarà cada vegada més a allò que s’amaga darrere de Canamunt i Canavall.

Treufoc està interpretada per Queralt Albinyana, Pep Tosar, Paloma Navarro, Aina Jagla, Sergi Baos, Miquel Àngel Torrens, Joan Fullana, David Ordinas,  Bàrbara Nicolau i Alícia Garau.

En el primer capítol, l’acció se situa tres dies abans del final de la segona temporada, en el moment  que disparen en Xavi. N’Aina Anglada està investigant un cas de suïcidi, tot i que manté una altra investigació secreta d’esquenes a la superiora. Mentrestant, el comissari Gómez segueix a presó provisional mentre na Pilar fa tot el possible per aconseguir la seva llibertat.

Per altra banda, coneixerem el candidat nou a la presidència de les Illes Balears i la seva promesa, una jove advocada que amaga més secrets del que sembla.

Treufoc