TRÍADA
Recordar

Diumenge a les 13.30h

Una illa que recorda i transmet és una illa que perviu. Na Maria, d’en Joan des Moliner, té tants records com voltes ha fet el molí Vell de la Mola, al qual té lligada la vida. En Santi Colomar, historiador, sap que recordant els fets, petits i grans, ens abocam a la memòria dels pobles, la terra, la gent. En Pep Lluís, conegut també per Dj Pharma, és l’ànima de Sa Flower, la festa que recorda els anys setanta i el poder de les flors entre els cabells.

‘Tríada’ és un programa 100% formenterenc que explica les històries de tres persones que viuen o han nascut a la pitiüsa menor i que comparteixen un mateix gest. Es tracta d’un vincle particular que permet passar de l’un a l’altre talment com si cadascú inclogués els altres dos. Així, a cada capítol coneixem tres persones que comparteixen l’illa de Formentera i, sense saber-ho, desenvolupen unes tasques amb un nexe comú.

El programa està dirigit i produït per Alfredo Montero i Carles Torres. Neix amb la finalitat de donar a conèixer l’illa de Formentera i les històries de les persones que hi viuen.  El programa no té presentador ni tampoc un narrador concret, sinó que el fil conductor de la història són les veus dels mateixos protagonistes, les històries dels quals s’entremesclen al llarg del programa fins que el gest que comparteixen queda lligat.

 

Tríada