UCS+I+CLICS%2C+GRANS+I+PETITS%3A+Joan+i+Rita

Dijous a les 22.55h

UCS I CLICS, GRANS I PETITS: Joan i Rita

Quines juguetes fabricaven els infants quan no hi havia res? Amb què juguen avui en dia? Com funciona un molí de vent? Per què abans no es generaven tants residus? Les respostes les trobarem aquesta setmana a Ucs, clics, grans i petits, el programa que posa de manifest els contrastos generacionals a les Pitiüses. No te’l perdis! Hi ha sorpreses per a totes les edats!

Ucs, clics, grans i petits és un programa de contrastos generacionals; posa de manifest les grans diferències que hi ha en la vida d’un infant d’avui en dia i en la d’un de fa més de mig segle, on els avanços tecnològics, els canvis culturals i l’evolució de les nostres illes són les principals causants de les diferències. Dos protagonistes, un major i un petit comparteixen aquest espai televisiu en què cadascú és mestre i aprenent alhora.

El gran explicarà com era la seva vida a les Pitiüses quan tenia uns 10 anys. Com eren les cases, els pobles i les facilitats o dificultats que tenien per viure, i com ho feien per jugar gairebé sense juguetes, i ser tan feliços com si haguessin tingut de tot.

Per la seva banda, el petit explicarà la seva realitat i les darreres tendències en modes, jocs i juguetes que triomfen a la seva generació, i posarà el gran a prova per gaudir d’algun d’aquests entreteniments.

‘Ucs i clics, grans i petits’ s’emet cada dijous a les 22.45 h. Segueix l’etiqueta #UcsClicsIB3