UCS+I+CLICS%2C+GRANS+I+PETITS%3A+Maria+i+Erik

Dijous a les 22.55h

UCS I CLICS, GRANS I PETITS: Maria i Erik

Què es la pita? Com es fan unes espardenyes? I què s’ha de fer per convertir-se en youtuber? Per què es passaven missatges a les plantes? Les respostes les trobarem aquesta setmana a Ucs i clics, grans i petits, el programa que posa de manifest els contrastos generacionals a les Pitiüses. No t’ho perdis! Hi ha sorpreses per a totes les edats!

Ucs i clics, grans i petits és un programa de contrastos generacionals; posa de manifest les grans diferències que hi ha en la  vida d’un infant d’avui en dia i en la d’un de fa més de mig segle, en què els avanços tecnològics, els canvis culturals i l’evolució de les nostres illes són les principals causants de les diferències. Dos protagonistes, un gran i un petit comparteixen aquest espai televisiu on cadascú és mestre i aprenent alhora.

El major explicarà com era la seva vida a les Pitiüses quan tenia uns 10 anys. Com eren les cases, els pobles i les facilitats o dificultats que tenien per viure, i com ho feien per jugar gairebé sense juguetes, i ser tan feliços com si haguessin tingut de tot.

D’altra banda, el petit explicarà la seva realitat i les darreres tendències en modes, jocs i juguetes que triomfen a la seva generació, i posarà el gran a prova per gaudir d’algun d’aquests entreteniments.

‘Ucs i clics, grans i petits’ s’emet cada dijous a les 22.55 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #UcsClicsIB3 i envia’ns els teus comentaris.