UCS+I+CLICS%2C+GRANS+I+PETITS%3A+Pere+i+Luca

Dijous a les 22.45

UCS I CLICS, GRANS I PETITS: Pere i Luca

Quins canvis hi ha hagut als cinemes en els darrers 60 anys? Quin és el millor sistema per trobar una adreça? Ha canviat molt el barri de la Marina d’Eivissa? Les respostes les trobarem aquesta setmana a Ucs i  clics, grans i petits, el programa que posa de manifest els contrastos generacionals a les Pitiüses. No t’ho perdis! Hi ha sorpreses per a totes les edats!

Ucs i clics, grans i petits és un programa de contrastos generacionals; posa de manifest les grans diferències que hi ha en la vida d’un garrit d’avui dia i en la d’un de fa més de mig segle, on els avanços tecnològics, els canvis culturals i l’evolució de les nostres illes són les principals causants de les diferències. Dos protagonistes, un major i un petit comparteixen aquest espai televisiu en què cadascú és mestre i aprenent alhora.

El major explicarà com era la seva vida a les Pitiüses quan tenia uns 10 anys. Com eren les cases, els pobles i les facilitats o dificultats que tenien per viure, i com s’ho feien per jugar gairebé sense joguines, i ser tan feliços com si haguessin tingut de tot.

Per la seva banda el petit explicarà la seva realitat i les darreres tendències en modes, jocs i joguines que triomfen a la seva generació, i posarà a prova el major per gaudir d’algun d’aquests entreteniments.

‘Ucs i clics, grans i petits’ s’emet cada dijous a les 22.45 h. Segueix l’etiqueta #UcsClicsIB3