UCS+I+CLICS%2C+GRANS+I+PETITS%3A+Neus+i+Thalita+%257C+%C3%9Altim+cap%C3%ADtol

Dijous a les 22.55h

UCS I CLICS, GRANS I PETITS: Neus i Thalita | Últim capítol

En l’últim capítol d’Ucs i Clics, Grans i Petits descobrirem com ha canviat el turisme a ses Figueretes i es Viver. Perquè es diuen així aquests barris? Quins jocs es feien abans i es fan ara amb coses que tenim a l’abast? Perquè es posaven ferros a les soles abans i ara? Les respostes les trobarem aquesta setmana a Ucs, clics, grans i petits, el programa que posa de manifest els contrastos generacionals a les Pitiüses. No t’ho perdis! Hi ha sorpreses per totes les edats!

Ucs, clics, grans i petits és un programa de contrastos generacionals; posa de manifest les grans diferències que hi ha en la  vida d’un garrit d’avui en dia i en la d’un de fa més de mig segle, on els avanços tecnològics, els canvis culturals i l’evolució de les nostres illes són les principals causants de les diferències. Dos protagonistes, un major i un petit comparteixen aquest espai televisiu en el qual cadascú és mestre i aprenent alhora.

El major explicarà com era la seva vida a les Pitiüses quan tenia uns 10 anys. Com eren les cases, els pobles i les facilitats o dificultats que tenien per viure, i com s’ho feien per jugar gairebé sense joguines, i ser tan feliços com si haguessin tingut de tot.

Per la seva banda, el petit explicarà la seva realitat i les darreres tendències en modes, jocs i joguines que triomfen a la seva generació, i posarà el major a prova per gaudir d’algun d’aquests entreteniments.

Ucs i clics, grans i petits s’emet cada dijous a les 22.55 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #UcsClicsIB3 i envia’ns els teus comentaris.