UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+25+anys+de+viatge+amb+carrro%2C+cuidarem+someres+i+ovelles+i+collirem+hortalisses+a+Ciutat

Dijous a les 21.40

UEP! COM ANAM?: 25 anys de viatge amb carrro, cuidarem someres i ovelles i collirem hortalisses a Ciutat

Aquesta setmana, el programa més pagès de la televisió pública de les Illes Balears anirà fins a Felanitx per celebrar els 25 anys de la ja tradicional anada amb carro de Felanitx a Cala Marçal. Colcarem amb carros de tot tipus i en veurem de tots els colors i mides, xerrarem amb pagesos, organitzadors i públic assistent, i en arribar a lloc pegarem un capfico per llevar-nos la calor, serà gros!!!

A Caimari coneixerem un jove pagès que ens explicarà com i per què ha decidit fer la passa cap al món de la pagesia. En les feines de donar aigua i menjar a someres i ovelles i collir un munt d’ous de gallina, l’acompanyaran els seus dos fills, grans amants del fora vila i dels animals.

I també serem pel Secar de la Real, amb una mare i els seus dos fills. Ens explicaran tots els secrets per tenir un petit hort i collirem pebres, tomàtigues i carabassins per després fer una crema.

Au idò ja ho sabeu, les nits més fresques de l’estiu les teniu cada dijous a Uep! Com anam a les 21.40 h a IB3.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la secció “A la carta”.