UEP! COM ANAM?
Amb l’amo, en Jaume de ses Deveres, replantarem vinya a Santa Maria del Camí i cuinarem fideus a Artà

Dijous a les 22.15

Aquesta setmana al programa Uep! Com anam?, l’amo, en Toni Ballador, anirà a la finca de ses Deveres del senyor Mateu per a conèixer l’amo, en Jaume Martorell. Xerrarem i escoltarem les vivències i savis consells d’un home de 90 anys.

 

Després coneixerem  en Biel, un bon amic de la família i les mans de la finca. L’ajudarem a sembrar tomatigueres i a moure la guarda d’ovelles. Finalment, brindarem amb tota la família entre rialles i gloses d’en Jaume.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà al poble de Santa Maria Del Camí, per ajudar uns germans viticultors i propietaris de la bodega Sebastià Pastor. Els ajudarem a replantar diversos ceps dins una vinya vella, esbrostarem i veurem els danys que les gelades han ocasionat el mes d’abril.

Al rebost d’aquesta setmana, coneixerem a la dona d’en Salvador Martínez d’Artà, n’Ana. Ens cuinarà uns fideus deliciosos, obra i recepta de la seva padrina.

Entre tonada i tonada, en Tomeu i na Margalida, amants de la música, ens mostraran com col·locar un plàstic sobre les tomatigueres per evitar que surtin les males herbes a la seva finca de Son Pisà, a prop de Bunyola.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.