UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Anirem+a+tondre+ovelles+i+bona+bauxa%2C+inseminarem+vaques+a+Alaior+i+reviurem+el+passat+agrari+de+s%E2%80%99Albufera

Dijous a les 21.35

UEP! COM ANAM?: Anirem a tondre ovelles i bona bauxa, inseminarem vaques a Alaior i reviurem el passat agrari de s’Albufera

A Uep! Com anam?, assistirem a una tosa ben divertida i festiva a Alaró, convidats per un jovençà que abandonà la seva carrera de model per dedicar-se a allò que més li agradava: trescar i treballar per fora vila.

Així, l’amo en Toni Ballador tornarà a visitar aquest bon amic, que ja li va exposar el seu currículum curiós fa un temps, i viurà amb ell una jornada camperola en companyia de la seva família i de les seves amistats mentre es dediquen a tondre el ramat d’ovelles. Veurem un reportatge central d’allò més entretingut i, alhora la guarda anirà quedant pelada tira-tira.

Però també veurem altres històries que seran ben plaents: anirem a Alcaidús, un lloc preciós d’Alaior on inseminarem un parell de vaques lleteres i els passarem una revisió ginecològica. A Santa Eugènia esquitarem vinyes contra el míldiu a ritme de gloses i de tonades, i a les instal·lacions de l’Associació de la Síndrome de Down de Balears cuinarem una coca de garrova en bona companyia.

Finalment, a la secció de Cultura Popular, Felip Munar ens convidarà a una passejada nostàlgica per s’Albufera amb qui va ser el primer agent mediambiental que va tenir el parc. Tots dos ens faran la crònica dels diversos intents de transformació agrícola que han viscut les seves síquies i aiguamolls al llarg dels darrers 150 anys. Serem espectadors privilegiats d’una gesta pagesa èpica i fascinant del tot.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 1 de juny a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.