UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Binidalinet+i+visita+a+can+Miquel+Montoro

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Binidalinet i visita a can Miquel Montoro

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador anirà a visitar la granja escola de Fresópolis a Llucmajor. Donarem menjar a tots els animals i coneixerem en Ferdinando, un bou de més de mil quilos que s’ha convertit en una atracció d’aquesta granja. També visitarem l’hort, sembrarem cogombres, collirem fraules i acabarem les feines tastant un bon vi de les seves vinyes.

 

Felip Munar visitarà el Lloc de Binidalinet, a Sant Climent. Ens mostraran les cases i escoltarem anècdotes de la família que la regentava durant la Guerra Civil. També veurem restes talaiòtiques i romanes, i acabarem la visita escoltant una glosada menorquina.

A Campos, cuinarem una cuixa de me farcida, recepta de la padrina d’una de les dues cuineres que elaboraran aquest plat de 5 estrelles.

El nostre jove youtuber Miquel Montoro entrecavarà el seu hort i ens donarà bons consells perquè la verdura sembrada es faci grossa i bona.

‘Uep! Com anam?’ s’emet cada dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió, i en directe al web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3.