UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Cavalls+i+ovelles+de+Roqueta%2C+el+saig+de+Maria%2C+taronges+de+S%C3%B3ller+i+ciurons+escaldins.

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Cavalls i ovelles de Roqueta, el saig de Maria, taronges de Sóller i ciurons escaldins.

Aquesta setmana a Uep! Com Anam?, l’amo en Toni Ballador visitarà el poble de Maria de la Salut per conèixer en Guillem de Roqueta, amant de la pagesia i soci de l’associació del me ecològic. Ens mostrarà la seva guarda de cavalls i ovelles. A més, berenant coneixerem el saig del poble, en Miquel Ferriol més conegut com en Ferri o en Miquel “de l’Havana” i l’acompanyarem a fer una crida per la vila.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, es desplaçarà a Sóller per ajudar una família de pagesos a collir taronges. Xerrarem d’aquest producte estrella, que importen a països com Alemanya. Finalment durem a vendre les taronges a la cooperativa de Sóller.

Al rebost d’aquesta setmana, un matrimoni ben avingut a Llucmajor ens cuinarà una recepta ben gustosa: ciurons escaldins. Segur que us agradaran!

El nostre jove youtuber, Miquel Montoro, ens ensenyarà les fantàstiques propietats que té la ruda, entre altres coses serveix per llevar els cucs de l’abeurador de les guàtleres.

A Montuïri, coneixem un veïnat amant de pagesia, que passa els horabaixes exsecallant les seves oliveres de la seva finca.

I farem glosses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3