UEP! COM ANAM?
Celebra els seus 500 programes amb el millor resultat d’audiència dels darrers 5 anys

EPRTVIB informa

El programa ha consolidat el seu consum al món en línia amb públic jove, destacant el perfil entre els 25-34 amb un 28,9%

IB3 Televisió es va consolidar ahir dijous com a la tercera opció a Balears, amb un 7,1% de quota de pantalla

 L’espai Uep! Com anam?, que ahir va emetre el seu programa número 500, ha consolidat l’èxit d’audiència entre els seus fidels seguidors que cada dijous a la nit l’acompanyen a IB3 Televisió, i li han atorgat un 9,5% de quota d’audiència situant l’emissió d’ahir com a la segona opció a la seva franja d’emissió per darrere de Telecinco. D’aquesta manera va obtenir el seu millor resultat dels darrers 5 anys arribant al Minut d’Or de l’emissió a les 23.28 h amb un 14,3% de quota de pantalla.

Cal destacar que IB3 Televisió es va consolidar ahir com la tercera opció triada pels espectadors de les Illes Balears assolint un 7,1% de share diari. Una xifra que va fer que un total de 178.000 espectadors passessin pel canal al llarg del dia. Per altra banda, IB3 Televisió va ser el canal líder de tota la jornada entre els espectadors catalanoparlants amb una quota del 15,7%.

Les bones xifres del programa Uep! Com anam? també es reflecteixen al món en línia sent un dels programes que més se segueix al servei a la carta de la web d’IB3. Cal destacar també el seguiment del canal de YouTube del programa amb un total de 2.744.202 visualitzacions, 11.166 subscriptors i els seus vídeos més populars superen una mitjana de 200.000 visualitzacions.

Destaquen entre aquests vídeos amb més consum els del jove youtuber Miquel Montoro.  http://youtube.com/uepcomanamIB3

Aquests canals han fet que el programa sigui molt seguit per part del públic jove destacant en un 28,9% el perfil entre 25-34 anys, seguit dels de 35-44 anys amb un 21,2%.

Especial 500. El programa d’ahir que va tenir una major durada amb motiu de la celebració dels 10 anys en antena i 500 programes, va fer un recorregut per totes les Illes.

L’amo en Toni Ballador va visitar un pagès de Sant Llorenç de Balàfia d’Eivissa. El jove pagès, en Jaume Coll, va anar a la finca de Son Vives de Menorca. A Manacor, amb en Miquell Llull de Can Cornet i la seva dona, na Bel Glamés,  vàrem visitar el seu ca Uep, batiat amb aquest nom en honor del nostre programa. Amb Felip Munar Munar, visitarem la possessió de Deulosal de Maria de la Salut i, Al rebost, un matrimoni de Formentera va cuinar un deliciós flaó, postres típiques de les Pitiüses, amb el qual varen bufar els 500 programes que celebraren.

L’èxit del programa resideix en la seva autenticitat i això ho va contar aquesta setmana el director del programa Jaume Rovira en aquesta entrevista per a IB3 a YouTube: https://youtu.be/PDujaIO6oQ4.