UEP! COM ANAM?
Celebram el programa 500 a totes les Illes

Dijous a les 22.15

Aquesta setmana, després de 10 anys d’emissió, a Uep! Com anam? feim 500 programes! I creiem que la millor manera de celebrar-los, és fent un recorregut per totes les Illes.

 

Començarem amb l’amo en Toni Ballador visitant un pagès de Sant Llorenç de Balàfia d’Eivissa. L’ajudarem a sembrar un planter de síndries i tractar la terra amb adob ecològic. També ens mostrarà els seus animals i traurem la guarda d’ovelles eivissenques a pasturar.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà a la finca de Son Vives de Menorca per a conèixer de primera mà com funciona. Coneixerem l’actual generació que la regenta i ens mostraran com elaboren el formatge amb la llet de les seves vaques. Acabarem visitant les instal·lacions del lloc per a llavors gaudir d’un bon berenar en família, tastant els productes autòctons.

Al rebost d’aquesta setmana, un matrimoni de Formentera ens cuinarà un deliciós flaó, postre típica de les Pitiüses, ideal per brufar els 500 programes que celebram!

El nostre jove tuber pagès, en Miquel Montoro, ens explicarà com sembrar un alvocater d’acord amb les recomanacions d’en Jeroni Esteva de Sant Llorenç.

A Manacor, en Miquell Llull de Can Cornet, que és un vell conegut del programa, ens ensenyarà el mal que ha assolat les seves figures. També acompanyarem sa dona, na Bel Glamés i el seu ca Uep batiat amb aquest nom en honor al nostre programa.

El nostre gran mestre de mestres, Felip Munar Munar, visitarà la possessió de Deulosal de Maria de la Salut per a conèixer i parlar amb els actuals propietaris que ens contaran la història d’aquesta antiga possessió del Pla de Mallorca.

Uep! Com anam s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.