UEP! COM ANAM?
Collirem hortalissa i fruita de temporada, visitarem una explotació ecològica de Son Ferriol i farem gelats artesans

Dijous a les 21.40

26/07/2018 21.40

Aquesta setmana, a “Uep! Com anam?” collirem bona hortalissa i fruita de temporada.

En Jaume Coll visitarà una explotació ecològica de Son Ferriol que duen endavant una parella jove. Amb ells, i amb el germà d’ell, colliran patates, tomàtigues i sembraran lletuges.

En Toni Ballador passarà una bona estona amb un vaquer jubilat de Campos, que li contarà miracles de quan era jove i i mostrarà la seva gran habilitat per fer tota classe de gaiatos amb ullastre.

Un pagès d’avior ens explicarà per què les seves tomàtigues són tan bones i com ho fa per mantenir una producció de tanta qualitat després de tres generacions de pagesia.

Un mallorquí nascut a Argentina ens mostrarà les seves figueres i collirà bones figues flors. També ens explicarà com, al seu país natal, seguia els partits del Mallorca per la ràdio.

Una jove rebostera ens elaborarà gelats de fruita per refrescar-nos aquest estiu.

Com sempre, comptarem amb la presència del mestre de mestres, Felip Munar amb les gloses i dites del nostre cançoner popular.

Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 21:40h.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la secció “A la carta”.