UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Coneixem+el+m%C3%B3n+de+la+falconeria%2C+feim+una+tosa+a+Ciutadella+i+cuinem+unes+alberg%C3%ADnies+farcides+de+verdures

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Coneixem el món de la falconeria, feim una tosa a Ciutadella i cuinem unes albergínies farcides de verdures

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador, anirà fins a Llucmajor per conèixer un foraviler amant dels falcons, que és també cinturó negre de takewondo. Amb ell, collirem els darrers pebres de la temporada i donarem de menjar a gallines, ànneres i oques. També ens mostrarà la seva col·lecció d’ormejos de falconeria i  coneixerem un corb que xerra, un falcó femella i altres ocells rapinyaires.

 

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, visitarà una família de Ciutadella que organitza excursions amb cavalls. A més, els ajudarà a tondre ovelles menorquines, una tasca que a Menorca es realitza dos pics a l’any per mor de la humitat i els virons.

Al rebost d’aquesta setmana una jove de Porreres, amb  l’ajuda de la seva padrina, ens prepararà unes albergínies farcides de verdures. Una recepta fàcil, econòmica i saludable.

I a Llubí, una poblera aficionada al camp ens mostrarà la seva col·lecció d’arbres fruiters mentre collim pebres per fer trempó. I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.