UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Un+llubiner+ol%C3%ADmpic%2C+porecelles%2C+torrons+i+formatge+de+pebre+negre

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Un llubiner olímpic, porecelles, torrons i formatge de pebre negre

Aquesta setmana l’amo en Toni Ballador anirà fins a Llubí per conèixer l’exjugador de bàsquet Juan de la Cruz, àlies ‘El lagarto’. Descobrirem el seu palmarès, entre els quals s’hi troba una medalla olímpica, i també la seva faceta pagesa. Amb ell sembrarem cols i lletugues, donarem de menjar a les gallines i agafarem un parell d’ous per berenar.

 

A Son Serra de Marina, visitarem un criador de porc negre que fa porcelles per al seu restaurant. Prepararem un poc de palla amb blat perquè les truges dormin a l’aire lliure, marcarem les truges que estiguin a punt de parir i donarem de menjar als porcellets.

Al rebost d’aquesta setmana, dues nines ben xalestes, amb l’ajuda de les seves mares, ens prepararan dos dolços ben típics d’aquesta època: coca de torró i ametles garrapinyades.

A Fornells, formatjarem amb una parella innovadora que duu 12 anys fent formatges especials de pebre negre.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3