UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Coneixem+un+pag%C3%A8s+amb+molt+de+futur%2C+visitam+Son+Pou+Nou+i+fem+un+tortell+de+Reis

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Coneixem un pagès amb molt de futur, visitam Son Pou Nou i fem un tortell de Reis

Aquesta setmana l’amo en Toni Ballador anirà fins a Calvià per conèixer un jove de 16 anys que té molt clar que es vol dedicar a la pagesia. Amb ell sembrarem a eixams farratge per a les ovelles i donarem de menjar a la seva guarda. Amb el seu padrí exsecallarem una figuera i acabarem fent un berenar devora un petit fogueró.

 

A Vilafranca de Bonany, visitarem la possessió de Son Pou Nou. El nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar, amb l’ajuda de l’historiador Gaspar Valero, descobrirà l’apassionant història d’aquesta possessió i amb l’actual propietària visitarà les cases i els vestigis que encara queden del seu passat agrícola.

Al rebost d’aquesta setmana, un expert pastisser ens preparà un tortell de Reis cuit en un autèntic forn de llenya.

A Establiments, farem caramulls de branques amb un aficionat a la pagesia i a Can Picafort viurem una jornada d’hípica amb un grup d’infants amants dels cavalls.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar,

Uep! Com anam? s’emet  dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3