UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Coneixem+una+fam%C3%ADlia+vaquera+de+Campos%2C+collim+g%C3%ADnjols%2C+tastam+cervesa+i+celebram+les+Verges+amb+bunyols+i+can%C3%A7ons

Dijous a les 21.30

UEP! COM ANAM?: Coneixem una família vaquera de Campos, collim gínjols, tastam cervesa i celebram les Verges amb bunyols i cançons

Aquesta setmana, el Uep! Com anam? torna a venir carregat de bona feina foravilera i bon humor per fer de la nit del dijous la més divertida i nostrada de tota la setmana.

Per començar, el nostre Jaume Coll passarà el dia amb una família campanera que ha tornat a posar en marxa l’hort i les vaqueries del seu padrí. Amb ells, segarà alfals i alimentarà vedells d’engreix que fan una carn excel·lent.

L’amo de Can Uep, en Toni Ballador passarà un horabaixa alegre amb un sonador i constructor de guitarres que també elabora una cervesa inquera que ja la voldrien per Bèlgica. Tres madones manacorines faran un bon ribell de bunyols de moniato per a celebrar les Verges a una colla de cantadors molt divertits. Ja veurem si ens en deixen tastar algun…

A Son Valls, dins Felanitx, farem una bona collida de gínjols amb dos amics ben simpàtics que també crien i engreixen guàtleres.

A Biniali, un pastor cercarà les ovelles que li han fugit durant la nit. L’acompanyarem durant la recerca i també ens presentarà el seu net, que l’ajuda a escampar fems per la finca per adobar-la bé just abans de sembrar pastures per aquest hivern.

Uep! Com anam?, s’emet cada dijous a les 21.30 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.