UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Trencadors+de+mar%C3%A9s+i+un+aut%C3%A8ntic+frit+de+matances

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Trencadors de marés i un autèntic frit de matances

Aquesta setmana l’amo en Toni Ballador anirà fins a Inca a ajudar dos germans pagesos a collir porros i julivert per dur a la seva botiga de venda directa. I com que a fora vila sempre hi ha feines, encara que plogui, anirem a l’hivernacle i repassarem les mongeteres perquè quedin ben enredades.

El nostre mestre de mestres, en Felip Munar, coneixerà un home de 92 anys que ha dedicat gran part de la seva vida a fer de trencador de marès. Coneixerem la duresa d’aquest ofici i el seu secret per arribar a aquesta edat avançada amb tanta vitalitat.

Al rebost d’aquesta setmana dues cuineres companyes de feina ens prepararan un autèntic frit de matances. Un plat que no pot faltar ara que és temps de matances.

 

I a Llucmajor, un mestre falconer, amant de tots els animals de ploma, ens mostrarà com anella una cria de falcó. També ens presentarà una femella de duc que està en procés d’ensinistrament.

“Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3