UEP! COM ANAM?
Conseqüències del foc al Port de Pollença, sorpresa a un jove pagès, ases i ventrells

Dijous a les 21.40

18/01/2018 21.40

Aquesta setmana, Jaume Coll visitarà el Port de Pollença per a valorar les conseqüències de l’incendi del passat 27 de desembre. L’acompanyaran uns pagesos de la zona que varen haver de córrer per posar els seus animals guarits del foc. Faran una volta per les pastures que es varen cremar i veurem imatges molt impactants dels estralls que varen causar les flames al territori.

En Toni Ballador donarà una sorpresa a un jove aficionat al fora vila i al YouTube. Un nin a qui agrada mostrar la seva feina amb els animals per a compartir-la amb tothom. Amb nosaltres compartirà una estona de simpatia i bon humor.

Una madona de Manacor ens ensenyarà a cuinar uns ventrells de pollastre a l’antiga. Una recepta quasi perduda, però amb grans possibilitats tant pel seu sabor com pel seu baix cost.

Un home de Santa Maria ens mostrarà la seva guarda de bísties. Ases i ponis que pasturen vigilats pel seu propietari moltes hores al dia.

Amb tot això, a més de les gloses, dites i coverbos del mestre de mestres Felip Munar, tendrem un programa rodó per a la nit de dijous.

Cada dijous, IB3 Televisió fa el repàs a fora vila amb els ulls del programa degà de la cadena, Uep! com anam?

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org s’emet el programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.