UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Criarem+reines+a+Campanet

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Criarem reines a Campanet

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador anirà fins a Campanet per conèixer i ajudar un jove apicultor. Recuperarem un eixam silvestre, farem revisió de caseres i farem selecció de larves per augmentar la reproducció d’abelles reina. Finalment, acabarem la tasca tastant aquesta meravellosa mel que ha rebut el 1r premi de les Illes Balears l’any 2020.

En Lander anirà a ajudar un grup d’amics a tondre a una finca de Son Negre de Felanitx. Ajudarem a replegar les diferents guardes que té el pagès; posarem collars de lledoner; coneixerem l’amo en Colau, un pastor dels bons; i retrem un sentit homenatge a l’amo en Llorenç Prohens.

 

Duquesses a Costitx

A Costitx, una mare i una filla ens cuinaran unes delicioses duquesses de brossat, unes postres ben autèntiques i saboroses. A ca es Puput, a Felanitx, coneixerem un mariando que ha fet la seva vida per Felanitx i que ara, jubilat, passa el temps fent feines d’hortolà, ensofrant les tomatigueres, sembrant pebres i donant menjar a les seves gallines.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, Felip Munar i Munar.

Uep! Com anam? s’emet cada dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió, i en directe al web d’IB3. A més, el podeu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3.