UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Coneixerem+un+vell+pastor+felanitxer+i+cuinarem+caragols+valldemossins

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Coneixerem un vell pastor felanitxer i cuinarem caragols valldemossins

Aquesta setmana a Uep! Com Anam?, l’amo en Toni Ballador visitarà a un pastor a la seva finca de Felanitx. Així, ens mostrarà la seva guarda d’ovelles i cabres i l’ajudarem a donar menjar als seus animals. També coneixerem al seu gendre i net, i sembrarem junts un solc de lletugues. Finalment ens mostrarà les habilitats del seu petit poni.

En Jaume Coll, el nostre jove pagès, anirà fins a Petra per feinejar amb un jove pagès que té vaques, bous i porcs. Farem pasturar una bona guarda de bous i donarem menjar a un bon ramat de porcs matancers.

Al rebost d’aquesta setmana, un matrimoni de restauradors de Valldemossa molt ben avingut, ens cuinaran la recepta de caragols de la seva padrina. Coneixerem en Tomeu, a Sóller, un aficionat a fora vila. Donarà menjar a les seves gallines, ens mostrarà la seva plantació que té de faves i collirem llimones.

Aquesta setmana, el nostre jove youtuber, Miquel Montoro, ja té a punt la seva verdura de temporada i ens mostrarà com collir unes bones cols i colfloris per cuinar bons plats típics d’aquesta temporada.

I farem glosses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22:15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3