UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+De+promesa+futbolista+a+jove+remador%2C+sanejament+animal+a+Petra+i+Miquel+Montoro+%26%23038%3B+CIA

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: De promesa futbolista a jove remador, sanejament animal a Petra i Miquel Montoro & CIA

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador coneixerà a un jove calvianer que va canviar la seva vida dedicada al futbol per la pagesia. Anirem a la seva finca i l’ajudarem a sembrar ordi a eixams i ho taparem amb el tractor herència del padrí. També ens mostrarà la seva petita guarda d’ovelles de raça Lacoune i el seu ca Lluc.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà a la finca Es Bosc de Petra per fer el sanejament d’una guarda de vaques i bous de raça mallorquina. Veurem en què consisteix aquesta feina mentre conversem amb el propietari, els pagesos de la finca i els manescals.

 

Al rebost d’aquesta setmana, na Dulce Fonollar de Campos ens cuinarà una deliciosa greixonera de me.

Al poble de Calvià coneixerem un jubilat que passa el seu temps lliure fent feines de fora vila amb el seu tractor. Entre passada i passada de fresa, ens explicarà històries de la seva vida i de com va acabar vivint a Mallorca.

El nostre jove youtuber agrari, en Miquel Montoro, collirà les darreres taronges i llimones d’aquesta temporada de la seva finca. També veurem la senalla que en Salvador Martínez d’Artà li va començar a fer la setmana passada i compartirà les taronges amb el seu amic Menut.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe al web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3