UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+El+trot+a+la+Piti%C3%BCsa+major+i+de+ruta+per+la+comuna+de+Valldemossa

Dijous a les 21.35

UEP! COM ANAM?: El trot a la Pitiüsa major i de ruta per la comuna de Valldemossa

A Uep! Com anam? aquesta setmana anirem a Llucmajor amb en Toni Ballador, on descobrirem un petit zoològic familiar. Allà gaudirem de la bona companyia del padrí i de tres néts que són uns cracks amb els animals i les feines del camp. Coneixerem les seves mascotes, els seus plans de futur i les discussions que tenen amb els seus amics urbanites.

Al mateix temps, anirem fins a Eivissa per veure com preparen els cavalls trotons per córrer, i també coneixerem les reivindicacions d’aquest esport a l’illa. També cuinarem uns bons escaldums de matances i adobarem una plantació novella d’oliveres a Lloret de Vistalegre.

Amb en Felip Munar farem una passejada per la comuna de Valldemossa, acompanyats pel periodista Joan Carles Palos, fill d’un dels descobridors de les rutes senderistes més importants de la Serra de Tramuntana. Parlarem del seu pare, Benigne Palos, i descobrirem el Bosc dels Frares cartoixans i els secrets que s’hi amaguen.

A la secció d’horticultura urbana i remeis naturals, coneixerem les propietats dels fruits vermells i prepararem dos remeis que ens aniran molt bé.

Uep! Com anam? s’emetrà aquest dijous 16 març a les 21.35 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.