UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+farem+empelts%2C+exsecallarem+oliveres+i+cuinarem+una+coca+de+cal%C3%A7ots

Dijous a les

UEP! COM ANAM?: farem empelts, exsecallarem oliveres i cuinarem una coca de calçots

Aquesta setmana a Uep! Com Anam?, l’amo en Toni Ballador anirà fins a Lloret de Vistalegre a conèixer un jubilat gallec amant dels animals de ploma. Ens mostrarà els seus animals i també coneixerem en Joan, podador i empeltador expert.

Visitarem la seva finca a Sant Joan, on parlarem dels mil i un oficis que ha tingut i ens mostrarà la seva col·lecció de molinets i cafeteres. Finalment, acabarem berenant d’una bona coca de verdures cuinada per l’amfitrió.

El nostre jove pagès, Jaume Coll, visitarà la finca de Binissetí, entre Inca i Búger. Allà coneixerem el jove que s’encarrega de les ovelles i de les oliveres centenàries de la finca. A més a més, també veurem una gran alzina i visitarem l’antiga tafona d’aquesta possessió que han restaurat.

Al rebost d’aquesta setmana, ens desplaçarem a Sóller i sorprendrem els nostres espectadors amb una coca de calçots i algues amb salsa romesco de clementina, una coca que tomba d’esquena.

A Santa Eugènia, coneixerem un jove ben feiner, que a causa de la pandèmia passa els matins fent feina al camp. El veurem podant oliveres i fent cremadissos.

I farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, Felip Munar Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3