UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Farem+planter+de+garrover+a+Sta.+Margalida

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Farem planter de garrover a Sta. Margalida

Aquesta setmana l’amo en Toni Ballador anirà fins a Sta. Margalida per fer un bon planter de garrover amb fems d’ovella i terra de mata. També sembrarem tarongers i traurem la guarda d’ovelles a pasturar. En acabar les feines un bon amic del convidat, ens cuinarà un fabulós arròs pobler i farem una bona bauxa amb rialles i cançons.

 

El mestre de Can Uep, en Felip Munar, visitarà la possessió de Son Vic Vell de Calvià. Coneixerem als seus actuals propietaris que ens mostraran tots els racons d’aquesta emblemàtica propietat del segle XIII i veurem el seu bon estat de conservació.

El nostre youtuber pagès, en Miquel Montoro, ens mostrarà com arreglar un arbust perquè faci noves tanyades i es mantingui en bon estat.

A la finca de Can Toni d’es Pujolet a Sant Josep de sa Talaia coneixerem en Vicent, un amant dels animals. Ens mostrarà totes les races de gallines que té, i també una petita guarda de cabres.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #UepIB3