UEP%21+COM+ANAM%3F%3A++Feinejam+en+fam%C3%ADlia%2C+triam+truges+i+porcells%2C+i+preparam+uns+peus+de+porc+a+la+brasa

Dijous a les 22.15

UEP! COM ANAM?: Feinejam en família, triam truges i porcells, i preparam uns peus de porc a la brasa

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador, anirà fins a Costitx per retrobar-se amb en Sion i en Lluc, dos germans foravilers que va conèixer ara fa 8 anys. Ara ja tenen 16 i 18 anys però la seva afició pel camp continua i ajuden els seus padrins sempre que poden. Després amb en Lluc i la seva padrina arreplegarem herba per donar-la a les cabres i amb en Sion i el seu padrí farem un poc de mècanics i arreglarem un tractor.

 

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins a Campanet per conèixer un ramader que cria porc negre. Amb ell, triarem les truges que estan a punt de parir per dur-les fins a unes solls especials on quedaran fins que neixin els porcells. A més, seleccionarem porcells per dur a vendre i donarem de menjar a una bona guarda d’ovelles.

Al rebost d’aquesta setmana, un felanitxer amb molt de ritme ens prepararà uns deliciosos peus de porc a la brasa. A Pollença, coneixerem un enamorat de la pagesia que dona biberó a un me que va néixer prematur perquè la mare tenia llengua blava.  Per acabar, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar Munar.

“Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 22.15 h a IB3 Televisió.